Torino 0-2 Lazio

Comments · 44 Views

Lazio lukkede inden for fem point fra Serie A's top fire, da mål fra Matteo Guendouzi og Danilo Cataldi påførte Torinos første hjemmeliga-nederlag siden oktober

Lazio lukkede inden for fem point fra Serie A's top fire, da mål fra Matteo Guendouzi og Danilo Cataldi påførte Torinos første hjemmeliga-nederlag siden oktober. Maurizio Sarris mænd holdt fast på trods af Mario Gilas røde kort for at kravle ind på en syvendeplads. Torino forbliver på 10. pladsen efter blot et andet nederlag i 12 kampe. Lazio vender tilbage til kamp mod Fiorentina på mandag.

Lazio leverede en smadderpræstation på udebane, da mål fra Matteo Guendouzi og Danilo Cataldi slog Torino 2-0 for at lukke inden for fem point fra Serie A's top fire.
Torino var ikke blevet slået hjemme i ligaen siden oktober, men det lykkedes ikke at få mest muligt ud af deres dominans i første halvleg, da de forblev nede i 10.
En uge efter deres heltemod med at slå Bayern München i ottendedelsfinalen af UEFA Champions League,

var Maurizio Sarris mænd tilbage i hjemmekamp.

Lazio havde kun vundet én af deres tidligere fire ligakampe og blev straks sat på bagsiden, da Antonio Sanabria ramte overliggeren inden for fem minutter.

Torino kontrollerede de første 45 minutter, men blev ophævet af en velkendt mangel på måltrussel foran og blev straffet med en hurtig start på anden periode fra gæsterne.

Luis Alberto var skaberen af begge mål. Den spanske midtbanespillers aflevering blev smart overladt af Ciro Immobile til at rulle ind på Guendouzis bane, og han skød lavt og hårdt hen over Vanja Milinkovic-Savic for sit tredje mål i sæsonen.
Blot fem minutter senere stod det 2-0. Denne gang blev Albertos aflevering over kanten af feltet fejet ind i det nederste hjørne af Cataldi.

Lazio var tvunget til at se de sidste 10 minutter plus pausetid en mand under, efter at Mario Gila fik et andet gult kort for at hugge Duvan Zapata centimeter uden for området.
Samuele Ricci var tættest på at sætte en tribuneafslutning op, da han skød lige over fra Nikola Vlasics afbrydelse.
Men Sarris hold holdt ud for at kravle op over Fiorentina, som de møder næste mandag, til en syvendeplads og inden for ét point af lokale rivaler Roma hjemmebanetrøje.
Sejren ville have taget Torino over Lazio i tabellen, men blot et andet nederlag i 12 kampe efterlader Il Toro i udkanten af kampen om en plads i Europa i næste sæson.
De er heller ikke i aktion igen på mandag, når de rejser til as Roma trøje.